Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g di gherigli di noci
- 60 g di mandorle pelate
- 20 g di semi di lino
- 550 g di acqua
- 350 g di patate americane dolci, arancioni, sbucciate, a pezzi (2 cm)
- 50 g di zucchero
- 80 g di datteri, tipo Medjool, denocciolati, (circa 5 pezzi)
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 50 g di farina tipo 00
- 3 cucchiai di cacao amaro in polvere + q.b.
- 2 - 3 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 724.8 kJ / 173.2 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 66.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Banana bread (vegan e senza glutine)
1h 30 min
Latte matcha al cocco e caramello
1 godz. 45 min
Rösti di verdure con crema ai funghi (TM6)
1h 15min
Crostata mango e frutto della passione con crema bavarese
4h
Formaggio vegano di semi di girasole al forno
40 Min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3h
Crostata di mais e anacardi con albicocche (senza glutine)
1h 50 min
Plumcake datteri, mele e noci (senza glutine)
1h 30 min
Tartufini alle mandorle (vegan)
55 min
Bicchierini di avena alla zucca
2h 20min
Torta di carote e frutta secca con cioccolato (vegan)
1 Std. 10 Min
Muffin alle carote con glassa (vegan)
30 min