Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 5 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero di canna
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di fecola di patate
- 120 g di burro freddo, a tocchetti
- 1 tuorlo
- 1 uovo
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
Mele
- 150 g di acqua
- 150 g di vino bianco
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaio di cannella in polvere
- 4 mele
Crema mousseline
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero (vedere consigli)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 125 g di burro a tocchetti, a temperatura ambiente
Terminare la preparazione
- 125 g di burro a tocchetti a temperatura ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2171.8 kJ / 519.1 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 59.2 g
- Tuk
- 29.8 g
- Nasycený tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 99.3 mg
Alternativní recepty
Bocconcini di carote e patate
40min
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4h 30min
Pan dei morti
1h
Biscotti omini di pan di zenzero con crema al caramello
1h
Sushi Burrito
45min
Cheesecake al melone
5 Std. 30 Min
Biscotti sacher
2 Std.
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Cheesecake al cioccolato al Varoma
1h
Tiramisù wafer e crema gianduia
5 Std. 30 Min
Torta frangipane alle mele
2 Std. 20 Min
Plumcake al cioccolato e pere
1h