Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di uva passa
- 45 g di albicocche secche denocciolate
- 60 g di fichi secchi
- 130 g di acqua
- 160 g di latte
- 160 g di yogurt greco
- 1 cucchiaio di miele
- 20 g di lievito di birra fresco
- 20 g di olio di semi di girasole
- 600 g di farina tipo 00
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1312.7 kJ / 313.7 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 63.2 g
- Tuk
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 1065.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane dolce per la colazione
1h 30min
Crostata di pere e noci
1h 30min
Panini bovoli
4 Std.
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1h 30min
Merendine yo-yo
1 Std.
Pane agli spinaci
3 Std.
El Schissotto (Pane dei Colli Euganei)
4 Std.
Crostatine primaverili
2h
Pane alla zucca e mandorle
5h
Ciambellone all'uva
1 Std.
Pane intrecciato dolce
4 Std.
Pane in cassetta pepe e curcuma
4 Std.