Kompatibilní verze
Torta doppio impasto alle mandorle con confettura di uva fragola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Primo impasto
- 50 g di mandorle pelate
- 30 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 2 cucchiai di liquore tipo Amaretto
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 120 g di burro a pezzi
Secondo impasto
- 50 g di zucchero
- 80 g di burro a pezzi + q.b.
- 120 g di farina tipo 00
- 40 g di liquore tipo Amaretto
- 1 g di essenza di mandorla (una fialetta)
- 2 uova
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci (8 g)
Terminare la preparazione
- 400 g di confettura di uva fragola (vedere consigli)
- 4 cucchiai di mandorle a lamelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1686.3 kJ / 403 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 49.8 g
- Tuk
- 19.8 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 24.9 mg
Alternativní recepty
Torta di zucca, cannella e cioccolato
1u. 20min
Marmor-Gugelhupf (ciambella marmorizzata)
2u.
Crema al limone con mirtilli
1u.
Panini allo yogurt e farina di castagne
3h 30min
Mini plumcake Brie e lamponi
1u.
Zavata carsolina
5h
Crostata di pere e noci
1h 30 min
Gelato leggero alle albicocche
10min
Torta agli agrumi
45 min
Tortelli di carnevale al cocco
1u.
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby®
2u.
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30min