Kompatibilní verze
Torta doppio impasto alle mandorle con confettura di uva fragola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Primo impasto
- 50 g di mandorle pelate
- 30 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 2 cucchiai di liquore tipo Amaretto
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 120 g di burro a pezzi
Secondo impasto
- 50 g di zucchero
- 80 g di burro a pezzi + q.b.
- 120 g di farina tipo 00
- 40 g di liquore tipo Amaretto
- 1 g di essenza di mandorla (una fialetta)
- 2 uova
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci (8 g)
Terminare la preparazione
- 400 g di confettura di uva fragola (vedere consigli)
- 4 cucchiai di mandorle a lamelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1686.3 kJ / 403 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 49.8 g
- Tuk
- 19.8 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 24.9 mg
Alternativní recepty
Torta pere e zenzero
40 min
Plumcake all'arancia
1h
Plumcake colomba di Pasqua
2h
Riccioli mantovani
1 Std. 20 Min
Torta di cous cous con frutta
1 Std. 50 Min
Torta amaretti e mela
2h
Crostata ripiena alle mele
2h
Torta ai mirtilli
2h
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby®
2h
Torta agli agrumi
45 min
Torta frangipane alle mele
2h 20min
Torta soffice alle mandorle (senza glutine)
45 min