Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- aceite de oliva para engrasar
- 300 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de harina de fuerza
- 150 g de harina de trigo
- 1 ½ cucharadita de sal
- ½ pimiento rojo
- ½ pimiento amarillo o naranja
- 8 - 10 tomates cherry
- 4 - 5 ramitas de cebollino fresco
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco
- 10 - 12 hojas de salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 8 raciones
- Kalorie
- 7053 kJ / 1686 kcal
- Protein
- 47.5 g
- Sacharidy
- 289.3 g
- Tuk
- 37.4 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 19.8 g
- Sodík
- 2730.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coca mar y tierra
55 Min
Bartolillos
2hod. 30min
Baklavas con almíbar de azahar
24hod.
Pan plegado de ajo y hierbas
1 Std. 40 Min
Coca de cebolla y sardinillas (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3 Std. 20 Min
Focaccia de Puglia
1h
Palitos de beicon y cebolla crujiente
1h 20min
Focaccia con manzana al tomillo
2 Std. 10 Min
Cocas de calabacín
2 Std.
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2hod. 30min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 Min