Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- aceite de oliva para engrasar
- 300 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de harina de fuerza
- 150 g de harina de trigo
- 1 ½ cucharadita de sal
- ½ pimiento rojo
- ½ pimiento amarillo o naranja
- 8 - 10 tomates cherry
- 4 - 5 ramitas de cebollino fresco
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco
- 10 - 12 hojas de salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 8 raciones
- Kalorie
- 7053 kJ / 1686 kcal
- Protein
- 47.5 g
- Sacharidy
- 289.3 g
- Tuk
- 37.4 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 19.8 g
- Sodík
- 2730.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de agua
3 Std.
Pan picnic de tres sabores
1 godz. 30 min
Pan blanco
3 Std. 10 Min
Bollitos para la cena
1 godz. 40 min
Pizza capresse
45min
Tostas de pan de albahaca, queso a las hierbas con piñones y aceite de limón
1h 50min
Medias noches
1h 20min
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Pan de molde
3 Std.
Pan de Viena con chorizo
45min
Brioches de remolacha
2 godz.
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min