Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina
- 3 hojas de gelatina
- 75 g de caldo de ave
- 75 g de oporto
Paté de higaditos
- 150 g de vino blanco seco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 300 g de higaditos de pollo
- 100 g de pechuga de pollo en trozos
- 250 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 20 g de oporto
Presentación
-
biscotes para servir
nebo hojas verdes de ensalada para servir -
150 - 200
g de higos en rodajas
nebo 150 - 200 g de higos en rodajas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 11611 kJ / 2775 kcal
- Protein
- 85.3 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 220.7 g
- Nasycený tuk
- 134.2 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 3018.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartaletas de pimientos confitados
45min
Fiambre de bonito fresco con encurtidos
25 Std.
Lemon curd (Espesar)
20min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5 Std.
Dulce de membrillo casero
7h
Galantina de pollo con yogur al eneldo
3h 25min
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Caballa en aceite
24h 50min
Lomo de cerdo con mayonesa de chimichurri
8hod. 15min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15min
Fiambre de pollo con pistachos
40 λεπτ.
Paté de higaditos de pollo
4h 15min