Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina
- 3 hojas de gelatina
- 75 g de caldo de ave
- 75 g de oporto
Paté de higaditos
- 150 g de vino blanco seco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 300 g de higaditos de pollo
- 100 g de pechuga de pollo sin piel en trozos
- 250 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 20 g de oporto
Presentación
-
150 - 200
g de higos en rodajas
nebo 150 - 200 g de higos en almíbar, en rodajas -
biscotes para servir
nebo hojas verdes de ensalada
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 11611 kJ / 2775 kcal
- Protein
- 85.3 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 220.7 g
- Nasycený tuk
- 134.2 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 3018.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aleta de ternera rellena asada con salsa de vino tinto
1 Std. 15 Min
Vasitos ratatouille con gelatina de tomate
2 godz. 35 min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34h
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Caramelos de café
25 Min
Paté de campaña en terrina
26hod. 40min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15min
Pudin de pescado con aguacate
2h
Fiambre de bonito fresco con encurtidos
25 Std.
Pudin de perdiz
26h 15min
Tartaletas de pimientos confitados
45min
Paté de higaditos de pollo
4 godz. 15 min