Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina
- 3 hojas de gelatina
- 75 g de caldo de ave
- 75 g de oporto
Paté de higaditos
- 150 g de vino blanco seco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 300 g de higaditos de pollo
- 100 g de pechuga de pollo en trozos
- 250 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 20 g de oporto
Presentación
-
biscotes para servir
nebo hojas verdes de ensalada para servir -
150 - 200
g de higos en rodajas
nebo 150 - 200 g de higos en rodajas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 11611 kJ / 2775 kcal
- Protein
- 85.3 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 220.7 g
- Nasycený tuk
- 134.2 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 3018.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15min
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Pudin de perdiz
26h 15min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34h
Dulce de membrillo casero
7h
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1h 50 min
Pan de Cádiz
6 Std.
Piononos (Andalucía)
13 Std. 20 Min
Paté de higaditos de pollo
4h 15min
Fiambre de pollo con pistachos
40 Min
Dulce de batata
45 min