Paté de higaditos al oporto con higos

Paté de higaditos al oporto con higos

4.6 16 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 15min.
1 unidad

Suroviny

Gelatina
  • 3 hojas de gelatina
  • 75 g de caldo de ave
  • 75 g de oporto
Paté de higaditos
  • 150 g de vino blanco seco
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 cucharadita de pimienta negra en grano
  • 300 g de higaditos de pollo
  • 100 g de pechuga de pollo en trozos
  • 250 g de mantequilla en trozos
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 20 g de oporto
Presentación
  • biscotes para servir
    hojas verdes de ensalada, para servir
  • 150 - 200 g de higos en rodajas
    150 - 200 g de higos, en rodajas

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 3018.7 mg
Protein 85.3 g
Kalorie 11611 kJ / 2775 kcal
Tuk 220.7 g
Vláknina 6.8 g
Nasycený tuk 134.2 g
Sacharidy 64 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...