Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de manzana y trigo
- 150 g de agua
- 30 g de pie de masa de manzana y trigo
- 150 g de harina de fuerza
Arándanos y calabaza
- 50 g de arándanos rojos deshidratados
- 430 g de agua
- 180 g de pulpa de calabaza en trozos
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 170 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 450 g de harina de fuerza
- 100 g de harina integral de centeno
- 20 g de miel
- 2 ½ cucharaditas de sal (15 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 6036 kJ / 1442 kcal
- Protein
- 43.6 g
- Sacharidy
- 296.3 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 16.3 g
- Sodík
- 3010.7 mg
Alternativní recepty
Pan de espelta
2 Std. 20 Min
Desayuno: Pan de zanahoria. Trufas de nuez y zanahoria. Batido de plátano y yogur
3 Std.
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Galletas de almendra y cereza
1 Std.
Masa madre de manzana y trigo
48sa 20 dk
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan corsario doble
Žádné hodnocení
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Galletas de almendra con pepitas de chocolate
40 Min
Cookies de avena con frutos secos y base de chocolate
50 Min
Pan rústico de higos y aceitunas
2 Std. 15 Min
Muesli
1 Std.