![Pan de calabaza y arándanos con masa madre Pan de calabaza y arándanos con masa madre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/13761cb7-b3eb-4223-93de-a7bcf1e3a23f/Derivates/a8513439-4384-41c5-aff1-9c8e6684b457.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de manzana y trigo
- 150 g de agua
- 30 g de pie de masa de manzana y trigo
- 150 g de harina de fuerza
Arándanos y calabaza
- 50 g de arándanos rojos deshidratados
- 430 g de agua
- 180 g de pulpa de calabaza en trozos
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 170 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 450 g de harina de fuerza
- 100 g de harina integral de centeno
- 20 g de miel
- 2 ½ cucharaditas de sal (15 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 6036 kJ / 1442 kcal
- Protein
- 43.6 g
- Sacharidy
- 296.3 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 16.3 g
- Sodík
- 3010.7 mg
Alternativní recepty
Cake de plátano con algarroba
1hod. 45min
Pan de espelta
2h 20min
Bollitos de yogur con higos, pasas y orejones
1 Std. 50 Min
Yogur tipo skyr
12h
Corona trenzada dulce de espelta blanca
4 godz.
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15 Std. 30 Min
Mezcla de especias para panes clásicos
5min
Pasteles de frutos secos con higos
12 Std. 15 Min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Pan rústico de higos y aceitunas
2h 15min
Pan de especias
1 godz. 30 min
Bollos suizos de calabaza y canela
2 Std.