Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g donkere chocolade, in stukken
- 1 el ongezoete cacaopoeder
- 1000 g melk
- 4 steranijsjes
- 1 vanillestokje, in de lengte gesplitst
- 1 kruidnagel
- 1 kaneelstokje
- 2 snuifjes espelette peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1218 kJ / 293.2 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 135.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Warme chocolademelk
10min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Baklava kaastaart
Keine Bewertungen
Citroen en yoghurt dessert
Keine Bewertungen
Halloweensalade met bloederige hummus
1 godz.
Millefeuille met chocolade en karamel
Keine Bewertungen
Vloeibare custard
Keine Bewertungen
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Keine Bewertungen
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 Std. 20 Min
Natuur yoghurt in de Varoma
12 Std.