Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g spek, in stukken (ong. 2 cm)
- 1 ui, in 4 gesneden (ong. 150 g).
- 1 teentje knoflook
- 20 g olijfolie
- 1 tl paprikapoeder
- 500 g pompoen, in stukken (ong. 2 cm)
- 250 g water
- 1 el groentebouillonpasta (zie tips)
- 1 gedroogd laurierblad
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 2 el zure room
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 864.5 kJ / 205.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 694.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccolisoep met volkoren croutons
40 min
Romige courgettensoep
25 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Aardappel-preisoep
40 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 min
Courgettesoep met munt
35 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Romige tomatensoep
25 min
Broccolisoep
15min