
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g spek in stukken (ong. 2 cm)
- 1 ui in 4 gesneden (ong. 150 g).
- 1 teentje knoflook
- 20 g olijfolie
- 1 tl paprikapoeder
- 500 g pompoen in stukken (ong. 2 cm)
- 250 g water
- 1 el groentebouillonpasta (zie tips)
- 1 gedroogd laurierblad
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 2 el zure room
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 205.8 kcal / 864.5 kJ
- Protein
- 5.8 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Sodík
- 694.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pompoensoep
35min
Aardappel-preisoep
40min
Romige champignonsoep
20min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Broccolisoep
15min
Butternut en gembersoep
35min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min