Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g spek, in stukken (ong. 2 cm)
- 1 ui, in 4 gesneden (ong. 150 g).
- 1 teentje knoflook
- 20 g olijfolie
- 1 tl paprikapoeder
- 500 g pompoen, in stukken (ong. 2 cm)
- 250 g water
- 1 el groentebouillonpasta (zie tips)
- 1 gedroogd laurierblad
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 2 el zure room
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 864.5 kJ / 205.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 694.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romige courgettensoep
25min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Romige tomatensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Pompoensoep
35 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Rabarberijs
36h 25min
Soubisesaus
Žádné hodnocení
Bechamelsaus
15min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Broccolisoep
15min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min