
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 g eekhoorntjesbrood, gedroogd
- 30 g water
- 100 g verse Portobello-champignons in grove stukken
- 60 g sjalot gehalveerd
- 50 g boter in stukken
- 120 g droge witte wijn
- 200 g kippenbouillon
- 125 g lichte room (ong. 18% vet)
- ¼ - ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 25 g bloem
- Nutriční hodnoty
- na 1 pot
- Kalorie
- 789 kcal / 3309 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 62 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 49 g
- Sodík
- 1636 mg
Alternativní recepty
Aardappelpuree
45min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Žádné hodnocení
Bechamelsaus
15min
Gehaktballen in tomatensaus
3hod. 40min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4hod.
Groene pepersaus
20min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Žádné hodnocení
Pommes Dauphine
1hod. 40min
Kip met citroen
50min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1hod.
Dunne grissini
Žádné hodnocení