Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 g eekhoorntjesbrood, gedroogd
- 30 g water
- 100 g verse Portobello-champignons, in grove stukken
- 60 g sjalot, gehalveerd
- 50 g boter, in stukken
- 120 g droge witte wijn
- 200 g kippenbouillon
- 125 g lichte room (ong. 18% vet)
- ¼ - ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 25 g bloem
- Nutriční hodnoty
- na 1 pot
- Kalorie
- 3309 kJ / 789 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 62 g
- Nasycený tuk
- 49 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Sodík
- 1636 mg
Alternativní recepty
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Lamscurry
1 Std.
Klassieke sabayon
15min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Žádné hodnocení
Bechamelsaus
15min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 Min
Groene pepersaus
20min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min