Zařízení & příslušenství
Champignonsaus met room en witte wijn
Příprava 10min.
Celkový 30min.
1 pot
Suroviny
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd12 g
-
water30 g
-
verse Portobello-champignons in grove stukken100 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
boter in stukken50 g
-
droge witte wijn120 g
-
kippenbouillon200 g
-
lichte room (ong. 18% vet)125 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
bloem25 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 pot
Sodík
1636 mg
Protein
13 g
Kalorie
3309 kJ /
789 kcal
Tuk
62 g
Vláknina
10.3 g
Nasycený tuk
49 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Indikken modus
17 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Sauzen
14 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Choronsaus
20min.
Bechamelsaus
15min.
Koken van basmatirijst
35min.
Koken van witte langkorrelige rijst
35min.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Žádné hodnocení
Groene pepersaus
20min.
250 g sjalot fruiten
Žádné hodnocení
Soubisesaus
Žádné hodnocení
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Žádné hodnocení
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1hod.
Bechamelsaus
15min.
Aardappelpuree
45min.