Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 - 280 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 1 - 2 g di lievito di birra disidratato
- 250 g di farina senza glutine per pane
- 50 g di farina di riso
- 55 g di olio di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di gomma xantana
- 1 cucchiaino di sale
- 10 acini di uva
-
100
g di Taleggio, a piccoli pezzi
nebo Brie (formaggio francese), a piccoli pezzi - 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 pizzico di fiocchi di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 579 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10min
Brownies (senza glutine)
35min
Piadina (senza glutine)
1 godz. 20 min
Pane senza glutine
2h 45min
Focaccia semplice senza glutine
27 Std. 30 Min
Torta margherita (senza glutine)
50min
Burger buns (senza glutine)
5h
Pasta biscotto (senza glutine)
1 godz.
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2hod. 50min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Besciamella (senza glutine)
15min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min