
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 - 280 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 1 - 2 g di lievito di birra disidratato
- 250 g di farina senza glutine per pane
- 50 g di farina di riso
- 55 g di olio di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di gomma xantana
- 1 cucchiaino di sale
- 10 acini di uva
-
100
g di Taleggio a piccoli pezzi
nebo Brie (formaggio francese) a piccoli pezzi - 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 pizzico di fiocchi di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 247 kcal / 1033 kJ
- Protein
- 4.1 g
- Tuk
- 9.6 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Sodík
- 579 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1hod. 30min
Crêpes (senza glutine)
50min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1hod. 40min
Pasta per pizza (senza glutine)
2hod. 10min
Besciamella (senza glutine)
15min
Focaccia semplice senza glutine
27hod. 30min
Pagnotta ai semi senza glutine
2hod.
Burger buns (senza glutine)
5hod.
Pinsa (senza glutine e senza lattosio)
27hod.
Pane veloce (senza glutine)
1hod.
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4hod. 30min
Pane senza glutine
2hod. 45min