Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 - 280 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 1 - 2 g di lievito di birra disidratato
- 250 g di farina senza glutine per pane
- 50 g di farina di riso
- 55 g di olio di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di gomma xantana
- 1 cucchiaino di sale
- 10 acini di uva
-
100
g di Taleggio, a piccoli pezzi
nebo Brie (formaggio francese), a piccoli pezzi - 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 pizzico di fiocchi di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 579 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40min
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1sa 40 dk
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Torta soffice alla fecola (senza glutine)
1h
Panfocaccia senza glutine
Žádné hodnocení
Quiche di zucchine (senza glutine)
1h
Burger buns (senza glutine)
5h
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Pasta biscotto (senza glutine)
1h
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min