Zařízení & příslušenství
Hornazo
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 15min.
20 kusů
Suroviny
Těsto
-
100 gramů vody
-
80 gramů bílého vína
-
60 gramů vepřového sádla
-
25 gramů olivového oleje
-
1 špetka cukru
-
25 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů hladké mouky
-
2 vejce
-
10 gramů soli
Marinované maso
-
1 čajová lžička soli
-
250 gramů vody
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
600 gramů vepřové panenky na plátky (asi 2 cm silné, 5 cm x 5 cm)
-
1 čajová lžička sladké červené papriky
Vejce
-
4 vejce z chladničky
-
voda k naplnění po značku 1 l
Dokončení
-
150 - 200 gramů choriza na plátky (0,5 cm)
-
1 žloutek rozšlehaný
-
100 gramů sušené šunky na tenké plátky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
261.7 mg
Protein
13.9 g
Kalorie
1118.2 kJ /
267.3 kcal
Tuk
13.7 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
4.7 g
Sacharidy
20.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Jahodové knedlíky s mákem a jahodovou omáčkou
1小时 25 分钟
Středomořský Green Goddess salát
40 分钟
Sendvič s falafelem, cherry rajčaty, baba ganoush a bramborami
6小时
Tarte flambée se spiralizovanou zeleninou a halloumi
无评分
Ovocný talíř s medovo-citrónovým dresinkem
无评分
Krevetové máslo
无评分
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
50 分钟
Smoothie bowl s melounem a papájou
2小时 20 分钟
Musaka
1小时 55 分钟
Kuřecí prsa v bylinkovo-citrónové omáčce s rýží
45 分钟
Karpatka
4小时 30 分钟
Tiramisu
5小时 20 分钟