Hornazo
TM6

Hornazo

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

Těsto

  • 100 gramů vody
  • 80 gramů bílého vína
  • 60 gramů vepřového sádla
  • 25 gramů olivového oleje
  • 25 gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
  • 1 špetka cukru
  • 500 gramů hladké mouky
  • 2 vejce
  • 10 gramů soli

Marinované maso

  • 600 gramů vepřové panenky, na plátky (asi 2 cm silné, 5 cm x 5 cm)
  • 250 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 čajová lžička sladké červené papriky
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře

Vejce

  • 4 vejce, z chladničky
  • voda, k naplnění po značku 1 l

Dokončení

  • 150 - 200 gramů choriza, na plátky (0,5 cm)
  • 100 gramů sušené šunky, na tenké plátky
  • 1 žloutek, rozšlehaný

Nutriční hodnoty
na 1 kus
Kalorie
1118.2 kJ / 267.3 kcal
Protein
13.9 g
Sacharidy
20.3 g
Tuk
13.7 g
Nasycený tuk
4.7 g
Vláknina
1.2 g
Sodík
261.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty