Zařízení & příslušenství
Hornazo
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 15min.
20 kusů
Suroviny
Těsto
-
100 gramů vody
-
80 gramů bílého vína
-
60 gramů vepřového sádla
-
25 gramů olivového oleje
-
1 špetka cukru
-
25 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů hladké mouky
-
2 vejce
-
10 gramů soli
Marinované maso
-
1 čajová lžička soli
-
250 gramů vody
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
600 gramů vepřové panenky na plátky (asi 2 cm silné, 5 cm x 5 cm)
-
1 čajová lžička sladké červené papriky
Vejce
-
4 vejce z chladničky
-
voda k naplnění po značku 1 l
Dokončení
-
150 - 200 gramů choriza na plátky (0,5 cm)
-
1 žloutek rozšlehaný
-
100 gramů sušené šunky na tenké plátky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
261.7 mg
Protein
13.9 g
Kalorie
1118.2 kJ /
267.3 kcal
Tuk
13.7 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
4.7 g
Sacharidy
20.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Zeleninová kapsa
45min.
Vegetariánské karbanátky
1hod. 10min.
Trhací chléb s vejci a sušenými rajčaty
1hod. 30min.
Cop s tuňákem
1hod. 40min.
Pastilla koláč plněný kachním masem, meruňkou a piniovými oříšky
50min.
Lilkové rolky plněné mletým masem
55min.
Korma s mořskými plody
40min.
Losos na pórku v balíčku s bramborami
1hod.
Avokádo plněné tuňákem
10min.
Kubánské picadillo
50min.
Rýžová zmrzlina s mandlovým likérem a jahodami
7hod. 45min.
Kuřecí karbanátky s mátovým jogurtem
45min.