Red velvet cake
TM6 TM5

Red velvet cake

4.1 (43 hodnocení)

Suroviny

Těsto

  • 230 gramů másla, pokojové teploty
  • 300 gramů krystalového cukru
  • 4 vejce
  • 2 čajové lžičky vanilkového extraktu
  • 500 gramů podmáslí
  • 4 čajové lžičky červeného potravinářského barviva
  • 500 gramů hladké mouky
  • 20 gramů kakaa
  • 2 špetky soli
  • 3 čajové lžičky vinného octa
  • 2 čajové lžičky jedlé sody

Krém

  • 400 gramů mascarpone
  • 400 gramů čerstvého sýru např. žervé, lučiny, philadelphie
  • 250 gramů smetany, min. 30 % tuku
  • 150 gramů moučkového cukru

Nutriční hodnoty
na 12 porcí
Kalorie
38785 kJ / 9235 kcal
Protein
155 g
Sacharidy
862 g
Tuk
580 g
Vláknina
31 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty