Zařízení & příslušenství
Red velvet cake
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 45min.
12 porcí
Suroviny
Těsto
-
230 gramů másla, pokojové teploty
-
300 gramů krystalového cukru
-
4 vejce
-
2 čajové lžičky vanilkového extraktu
-
500 gramů podmáslí
-
4 čajové lžičky červeného potravinářského barviva
-
500 gramů hladké mouky
-
20 gramů kakaa
-
2 špetky soli
-
3 čajové lžičky vinného octa
-
2 čajové lžičky jedlé sody
Krém
-
400 gramů mascarpone
-
400 gramů čerstvého sýru např. žervé, lučiny, philadelphie
-
250 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
150 gramů moučkového cukru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 12 porcí
Protein
155 g
Kalorie
38785 kJ /
9235 kcal
Tuk
580 g
Vláknina
31 g
Sacharidy
862 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2018
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Moučník "Lesní mech"
2hod. 20min.
Zelený dort s citrónovou polevou
4hod. 30min.
Malinovo-tvarohové dortíky ve skle
1hod.
Mini Pavlova
1hod. 45min.
Bezinkový nepečený dort
6hod.
Cupcaky tiramisu
1hod.
Medovník
25hod. 30min.
Cheesecake s bílou čokoládou a pistáciovou polevou
11hod. 30min.
Valentýnský cheesecake
4hod. 30min.
Lasagne bolognese
2hod. 30min.
Královské banánové kostky
1hod. 30min.
Mrkvové řezy s krémem z mascarpone
2hod.