Zařízení & příslušenství
Red velvet cake
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 45min.
12 porcí
Suroviny
Těsto
-
230 gramů másla, pokojové teploty
-
300 gramů krystalového cukru
-
4 vejce
-
2 čajové lžičky vanilkového extraktu
-
500 gramů podmáslí
-
4 čajové lžičky červeného potravinářského barviva
-
500 gramů hladké mouky
-
20 gramů kakaa
-
2 špetky soli
-
3 čajové lžičky vinného octa
-
2 čajové lžičky jedlé sody
Krém
-
400 gramů mascarpone
-
400 gramů čerstvého sýru např. žervé, lučiny, philadelphie
-
250 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
150 gramů moučkového cukru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 12 porcí
Protein
155 g
Kalorie
38785 kJ /
9235 kcal
Tuk
580 g
Vláknina
31 g
Sacharidy
862 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2018
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Zelený dort s citrónovou polevou
4hod. 30min.
Bezinkový nepečený dort
6hod.
Pistáciové makronky s pistáciovou ganache
2hod. 30min.
Želé z mandlového mléka s ovocným přelivem
4hod. 55min.
Pomerančový dort s tropickým ovocem
2hod. 40min.
Malinové makronky
26hod.
Moučník "Lesní mech"
2hod. 20min.
Čokoládová panna cotta
4hod. 5min.
Mini cheesecaky ve skleničce
4hod.
Trojitý čokoládový dort
2hod. 30min.
Mini Pavlova
1hod. 45min.
Panna cotta
6hod. 15min.