
Zařízení & příslušenství
Red velvet cake
Příprava 40min
Celkový 1hod. 45min
12 porcí
Suroviny
Těsto
-
másla, pokojové teploty230 gramů
-
krystalového cukru300 gramů
-
vejce4
-
vanilkového extraktu2 čajové lžičky
-
podmáslí500 gramů
-
červeného potravinářského barviva4 čajové lžičky
-
hladké mouky500 gramů
-
kakaa20 gramů
-
soli2 špetky
-
vinného octa3 čajové lžičky
-
jedlé sody2 čajové lžičky
Krém
-
mascarpone400 gramů
-
čerstvého sýru např. žervé, lučiny, philadelphie400 gramů
-
smetany, min. 30 % tuku250 gramů
-
moučkového cukru150 gramů
Nutriční hodnoty na 12 porcí
Kalorie
9235 kcal /
38785 kJ
Protein
155 g
Tuk
580 g
Sacharidy
862 g
Vláknina
31 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Recepty roku 2018
11 recept
Česká republika
Česká republika