Red velvet cake

Red velvet cake

3.9 70 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 45min.
12 porcí

Suroviny

Těsto
  • 230 gramů másla, pokojové teploty
  • 300 gramů krystalového cukru
  • 4 vejce
  • 2 čajové lžičky vanilkového extraktu
  • 500 gramů podmáslí
  • 4 čajové lžičky červeného potravinářského barviva
  • 500 gramů hladké mouky
  • 20 gramů kakaa
  • 2 špetky soli
  • 3 čajové lžičky vinného octa
  • 2 čajové lžičky jedlé sody
Krém
  • 400 gramů mascarpone
  • 400 gramů čerstvého sýru např. žervé, lučiny, philadelphie
  • 250 gramů smetany, min. 30 % tuku
  • 150 gramů moučkového cukru

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 12 porcí

Protein 155 g
Kalorie 38785 kJ / 9235 kcal
Tuk 580 g
Vláknina 31 g
Sacharidy 862 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...