Red velvet cake

Red velvet cake

4.1 56 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 1hod. 45min
12 porcí

Suroviny

Těsto
  • másla, pokojové teploty
    230 gramů
  • krystalového cukru
    300 gramů
  • vejce
    4
  • vanilkového extraktu
    2 čajové lžičky
  • podmáslí
    500 gramů
  • červeného potravinářského barviva
    4 čajové lžičky
  • hladké mouky
    500 gramů
  • kakaa
    20 gramů
  • soli
    2 špetky
  • vinného octa
    3 čajové lžičky
  • jedlé sody
    2 čajové lžičky
Krém
  • mascarpone
    400 gramů
  • čerstvého sýru např. žervé, lučiny, philadelphie
    400 gramů
  • smetany, min. 30 % tuku
    250 gramů
  • moučkového cukru
    150 gramů

Nutriční hodnoty na 12 porcí

Kalorie 9235 kcal / 38785 kJ
Protein 155 g
Tuk 580 g
Sacharidy 862 g
Vláknina 31 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...