Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů listového těsta
- 60 gramů provolone (italského sýru), na kousky (2 cm)
- 30 gramů šalotky, napůl
- 25 gramů čerstvé petržele, omyté a okapané
- 60 gramů slaniny, na kostičky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 100 gramů cannellini, fazolí, sušených, vařených (viz tip)
- 1 špetka soli
- 2 vejce
- 60 gramů quinoy vařené (viz tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2807 kJ / 671 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 42.4 g
- Tuk
- 49.5 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Losos na pórku v balíčku s bramborami
1 Std.
Halloweenské náhrobky
1 Std. 15 Min
Dýňový hummus
1 Std.
Slaný závin s osmahnutými bramborami
1 Std. 30 Min
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1h 40min
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min
Lososové placičky plněné sýrem gruyère se salátem
1 godz. 5 min
Musaka
1 Std. 55 Min
Mrkvový dort (Moehrentorte)
2h
Auvergneský sýrový quiche
1 Std. 20 Min
Polévka gazpacho s jahodami
40min
Slaný koláč s uzeným lososem a špenátem
2 Std. 30 Min