Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů listového těsta
- 60 gramů provolone (italského sýru), na kousky (2 cm)
- 30 gramů šalotky, napůl
- 25 gramů čerstvé petržele, omyté a okapané
- 60 gramů slaniny, na kostičky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 100 gramů cannellini, fazolí, sušených, vařených (viz tip)
- 1 špetka soli
- 2 vejce
- 60 gramů quinoy vařené (viz tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2807 kJ / 671 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 42.4 g
- Tuk
- 49.5 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1h
Avokádovo-bazalkový dip
20min
Smetanové nočky se skořicí - nepečené
12 Std. 20 Min
Veganský zeleninový koláč s cizrnovou moukou
1 Std. 5 Min
Chilli čokoládová zmrzlina s whiskey sirupem
14h 20min
Fenyklová focaccia
Ninguna valoración
Slaný koláč s tvarohem a pečenou řepou
2h 30min
Bylinkové pesto s burratou
15 Min
Vanilková omáčka (crème anglaise)
15 Min
Ořechovo-kávový moučník
1 Std. 10 Min
Vitello tonato
2 Std.
Quiche se zbytky sýrů a uzenin
40min