
Zařízení & příslušenství
Musaka z červené čočky
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
6 porcí
Suroviny
-
200 gramů červené čočky
-
500 gramů vody
-
máslo na vymazání
-
120 gramů parmazánu na kousky
-
2 lilky (400 gramů)
-
50 gramů olivového oleje
-
1 cibule (200 gramů), na čtvrtky
-
3 stroužky česneku
-
1 červená paprika (150 gramů), na kousky
-
400 gramů rajčat v plechovce loupaných, i se šťávou
-
120 gramů červeného vína
-
1 polévková lžíce oregana, sušeného
-
1 čajová lžička zázvoru, mletého sušeného
-
2 čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky pepře, mletého
-
40 gramů másla
-
500 gramů mléka
-
40 gramů hladké mouky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
477 kcal /
2000 kJ
Protein
22 g
Tuk
25 g
Sacharidy
36 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Cuketové lasagne se sýrem
1hod.
Pečené fazole
1hod. 25min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.
Středomořský zeleninový pekáč
50min
Lilkové ragú s cizrnou
45min
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45min
Čočkové stew s pancettou
1hod.
Quiche s fetou a červenou řepou
1hod. 50min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min
Dal makhani
13hod. 20min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min
Turecká nevěstina polévka
50min