Zařízení & příslušenství
Musaka z červené čočky
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
6 porcí
Suroviny
-
200 gramů červené čočky
-
500 gramů vody
-
máslo na vymazání
-
120 gramů parmazánu na kousky
-
2 lilky (400 gramů)
-
50 gramů olivového oleje
-
1 cibule (200 gramů), na čtvrtky
-
3 stroužky česneku
-
1 červená paprika (150 gramů), na kousky
-
400 gramů rajčat v plechovce loupaných, i se šťávou
-
120 gramů červeného vína
-
1 polévková lžíce oregana, sušeného
-
1 čajová lžička zázvoru, mletého sušeného
-
2 čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky pepře, mletého
-
40 gramů másla
-
500 gramů mléka
-
40 gramů hladké mouky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
22 g
Kalorie
2000 kJ /
477 kcal
Tuk
25 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1 Std.
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1 Std. 20 Min
Gratinovaný květák
55 Min
Fazolový burger (veganský)
1 Std. 20 Min
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25 Min
Středomořský zeleninový pekáč
50 Min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16 Std.
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 Min
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1 Std.
Dal makhani
13 Std. 20 Min
Lilkové ragú s cizrnou
45 Min
Čočkové stew s pancettou
1 Std.