Zařízení & příslušenství
Musaka z červené čočky
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
6 porcí
Suroviny
-
200 gramů červené čočky
-
500 gramů vody
-
máslo na vymazání
-
120 gramů parmazánu na kousky
-
2 lilky (400 gramů)
-
50 gramů olivového oleje
-
1 cibule (200 gramů), na čtvrtky
-
3 stroužky česneku
-
1 červená paprika (150 gramů), na kousky
-
400 gramů rajčat v plechovce loupaných, i se šťávou
-
120 gramů červeného vína
-
1 polévková lžíce oregana, sušeného
-
1 čajová lžička zázvoru, mletého sušeného
-
2 čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky pepře, mletého
-
40 gramů másla
-
500 gramů mléka
-
40 gramů hladké mouky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
22 g
Kalorie
2000 kJ /
477 kcal
Tuk
25 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min.
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1hod. 20min.
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1hod. 10min.
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min.
Lilkové ragú s cizrnou
45min.
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45min.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min.
Quiche s fetou a červenou řepou
1hod. 50min.
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1hod.
Zelenina s kokosovým mlékem a kari s rýží
1hod.
Cuketové lasagne se sýrem
1hod.