菌菇肉丝蛋汤

菌菇肉丝蛋汤

4.9 22 rating
Příprava 20min.
Celkový 40min.
3 人份

Suroviny

  • 猪里脊肉 切丝
    80 克
  • 玉米淀粉
    1 茶匙
  • 15 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 蘑菇 切片
    80 克
  • 新鲜平菇 切片
    80 克
  • 鸡高汤
    650 克
  • 根据个人口味调节
    1 茶匙
  • 鸡蛋(每颗约53-63克) 打散打匀
    1 颗
  • 香菜 切末
    5 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 13.2 g
Kalorie 705.7 kJ / 168.7 kcal
Tuk 9.7 g
Vláknina 1.3 g
Sacharidy 6.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...