Zařízení & příslušenství
菌菇肉丝蛋汤
Příprava 20min.
Celkový 40min.
3 人份
Suroviny
-
猪里脊肉 切丝80 克
-
玉米淀粉1 茶匙
-
油15 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
蘑菇 切片80 克
-
新鲜平菇 切片80 克
-
鸡高汤650 克
-
盐 根据个人口味调节1 茶匙
-
鸡蛋(每颗约53-63克) 打散打匀1 颗
-
香菜 切末5 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13.2 g
Kalorie
705.7 kJ /
168.7 kcal
Tuk
9.7 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
6.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína