Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 260 g de arroz para sushi
- agua, para enjuagar
- 1200 g de agua
- 1 ½ cdita de sal
- 200 g de aguacate
- 20 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 10 g de aceite de ajonjolí
- 4 cdas de vinagre de arroz
- 100 g de verduras, (rábano, zanahoria, pepino, jengibre encurtido, mango, achicoria), para decorar
- 100 g de filetes de salmón, en rebanadas finas
- 1 cda de ajonjolí tostado, para decorar (opcional)
- salsa de soya, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1769.6 kJ / 423 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 60.1 g
- Tuk
- 14.9 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 915.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30min
Sushi California
1 Std.
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 godz. 50 min
Limonada - Demo - presentadores
10 Min
Malteada de crema de avellanas
10 Min
Chilaquiles Rojos
25min
Pastel de sushi
1 Std.
Cocción de arroz japonés (350 g)
35 Min
Nieve de frutas
10 Min
Agua de Horchata
10 Min
Donas de sushi
2 godz.
Reducción de salsa de soya
1 godz. 20 min