Picaña rostizada con papas y cebollas cambray

Picaña rostizada con papas y cebollas cambray

4.0 6 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
1 porción

Suroviny

Marinado de la picaña
  • 1 picaña de res
Papas y cebollas cambray con salsa cremosa de chipotle
  • 700 g de agua
  • 600 g de papas cambray
  • 400 g de cebollas cambray sin tallo
  • 210 g de queso crema
  • sal fina al gusto
  • 135 g de crema ácida
  • 30 g de puré de chile chipotle adobado
  • hojas de hojas de cilantro, frescas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 23133 mg
Protein 99 g
Kalorie 9609 kJ / 2288 kcal
Tuk 117 g
Vláknina 61 g
Nasycený tuk 40 g
Sacharidy 215 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...