Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Nuss-Pralinen (z. B. Ferrero Rocher)
- 80 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 125 g Nuss-Nougat, in Stücken
-
400
g Himbeeren, frisch
nebo 400 g Himbeeren, TK - 20 g Puderzucker
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- Kakao zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2011 kJ / 481 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 51 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spekulatius-Parfait mit heißen Gewürzkirschen
8 godz. 30 min
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8h
Brombeer-Schoko-Eistörtchen
8h
Erdbeer-Schoko-Dessert
20 min
Erdbeer-Schoko-Dessert
20 min
Joghurt-Kirsch-Riegel
5h
Brombeer-Raffaello®-Trifle
45 Min
Schokoladen-Panna-Cotta
4j 30 menit
Himbeer-Tiramisu mit weißer Schokolade
3h 15min
Bratapfel-Tiramisu
2h 45 min
Bananensplit-Dessert
20 min
Spekulatius-Zimt-Dessert
20 min