Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 400 g Sahne
- 100 g Milch
- 50 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 4 Blätter weiße Gelatine
- 1 TL Orangenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- 200 g frische, gemischte Beeren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1604 kJ / 383 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 39 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7h
Panna Cotta
5h
Himbeersauce
10min
Nougat-Schoko-Mousse mit Himbeeren
1h 20min
Weiße Schoko-Creme mit Himbeersauce
50 Min
Sardische Joghurtcreme
9hod.
Himbeer-Tiramisu mit weißer Schokolade
3h 15min
Nougat-Panna-Cotta
4h 15min
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2h
Pfirsich-Passionsfrucht-Törtchen
3h 30min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2h 15min
Bratapfel-Tiramisu
2h 45min