Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g de queso mozzarella, en trozos o cualquier queso que gratine
- 225 g de cebolla, en cuartos
- 3 zanahorias medianas, peladas y en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 30 g de apio, en trozos
- 75 g de aceite de oliva extra virgen
- 375 g de carne molida mixta
- 1 ½ cditas de sal, o al gusto
- 1 ½ cditas de orégano seco
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 750 g de puré de jitomate
- 1 pizca de azúcar
- 600 g de agua
- 450 g de pasta seca corta, tipo macarrón o codito
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 14731.9 kJ / 3521 kcal
- Protein
- 145.1 g
- Sacharidy
- 365.2 g
- Tuk
- 166.9 g
- Nasycený tuk
- 98 g
- Vláknina
- 29.4 g
- Sodík
- 5553.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasaña boloñesa
2 godz. 30 min
Espagueti a la boloñesa
50min
Caldo de pollo con fideos
35min
Espagueti carbonara
40min
Coditos con queso
35min
Arroz rojo a la mexicana con carne de cerdo
45 min
Menú: Pasta de atún gratinada. Mousse de zarzamora.
1 godz.
Espagueti rojo
20min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50min
Macarrones boloñesa
40min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45 min
Pasta con pollo y verduras al vapor
50min