Tiga Hidangan Sekali Masak (Nasi, Telur Kukus dan Ayam Dang Gui)

Tiga Hidangan Sekali Masak (Nasi, Telur Kukus dan Ayam Dang Gui)

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 30min.
3 porsi

Suroviny

Ayam dang gui
  • paha ayam, dengan kulit dan tulang (sekitar 1 paha), potong jadi 8 bagian
    500 g
  • jamur kuping hitam kering direndam hingga lunak
    10 g
  • jahe segar iris-iris
    30 g
  • siung bawang putih iris-iris
    2
  • jujube (kurma merah) biji dibuang, potong bagi dua
    5
  • dang gui bubuk
    1 sdt
  • kecap asin
    1 sdt
  • goji berry
    1 sdm
  • garam
    ½ sdt
  • minyak wijen hitam, dipanggang
    1 sdt
  • arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
    1 sdm
    1 sdm mirin
Telur kukus
  • air
    240 g
  • telur (berkisar 3 butir telur)
    150 g
Nasi kukus
  • beras
    200 g
  • air
    1000 g
  • kecap asin
    1 sdt
  • ketumbar segar daun saja, untuk hiasan
    1 tangkai

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Sodík 739 mg
Protein 43 g
Kalorie 2824 kJ / 675 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 68 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše