Sup krim ayam jagung, Terrine brokoli

Sup krim ayam jagung, Terrine brokoli

Žádné hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 25min.
8 porsi

Suroviny

Terrine brokoli
  • air
    500 g
  • kuntum brokoli
    400 g
  • mentega untuk mengoles
  • telur
    4
  • krim, min. 30% lemak
    150 g
  • garam
    1 - 1 ½ sdt
  • bubuk lada hitam sesuai selera
    ¼ sdt
  • bubuk pala
    1 jumput
Sup krim ayam jagung
  • siung bawang putih
    2
  • bawang bombai potong bagi dua
    140 g
    140 g bawang merah, potong bagi dua
  • mentega potong kecil-kecil
    60 g
  • biji jagung manis kalengan ditiriskan
    280 - 320 g
  • fillet dada ayam, tanpa kulit, tanpa tulang potong kecil-kecil (3 cm)
    350 - 400 g
  • air
    900 g
  • pasta kaldu ayam, homemade
    2 sdt
    2 dadu kaldu ayam (masing-masing untuk 0.5 l)
  • cabai hijau segar (volitelně) (contoh: jalapeno), biji dibuang, dipotong
    1
  • krim
    200 - 300 g
    200 - 300 g krim asam (sour cream)
  • garam
    ½ sdt
  • bubuk jinten putih
    ½ sdt
  • bubuk paprika manis
    ½ sdt
  • ketumbar segar daun saja, dipotong
    2 sdm

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Protein 19 g
Kalorie 1537 kJ / 367 kcal
Tuk 27 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše