Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Terrine brokoli
- 500 g air
- 400 g kuntum brokoli
- mentega, untuk mengoles
- 4 telur
- 150 g krim, min. 30% lemak
- 1 - 1 ½ sdt garam
- ¼ sdt bubuk lada hitam, sesuai selera
- 1 jumput bubuk pala
Sup krim ayam jagung
- 2 siung bawang putih
-
140
g bawang bombai, potong bagi dua
nebo 140 g bawang merah, potong bagi dua - 60 g mentega, potong kecil-kecil
- 280 - 320 g biji jagung manis kalengan, ditiriskan
- 350 - 400 g fillet dada ayam, tanpa kulit, tanpa tulang, potong kecil-kecil (3 cm)
- 900 g air
-
2
sdt pasta kaldu ayam, homemade
nebo 2 dadu kaldu ayam (masing-masing untuk 0.5 l) - 1 cabai hijau segar (contoh: jalapeno), biji dibuang, dipotong (volitelně)
-
200 - 300
g krim,
nebo 200 - 300 g krim asam (sour cream) - ½ sdt garam
- ½ sdt bubuk jinten putih
- ½ sdt bubuk paprika manis
- 2 sdm ketumbar segar, daun saja, dipotong
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 1537 kJ / 367 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3 g