Kompatibilní verze
Menu dengan sayur saus velouté, ayam dengan saus mustar dan sayur kukus
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Velouté, ayam, dan sayuran kukus
- 80 - 100 g bawang bombai, potong bagi dua
- 1 siung bawang putih (volitelně)
- 20 g minyak zaitun
- 700 g campuran sayur (contoh: zukini, wortel, asparagus, paprika, brokoli), iris-iris (0.5 cm)
- 600 g air
- 2 ½ sdt garam
- 400 g kentang, iris-iris (0,5 cm)
-
500
g fillet dada ayam, tanpa kulit, potong strip (5 cm x 2 cm)
nebo 500 g fillet dada kalkun, tanpa kulit, potong strip (5 cm x 2 cm) - 2 sdm kecap asin
- ½ sdt bubuk lada
- ½ sdt paprika manis (volitelně)
-
20
g mentega (volitelně)
nebo 1 sdm krim (volitelně)
Saus mustar
-
50
g krim keju (cream cheese)
nebo 50 g krim, min. 30% lemak - 1 sdm mustar (mustard)
- ½ sdt garam
- 1 jumput bubuk lada hitam
- 3 - 4 tangkai peterseli segar, daun saja
- 1 kuning telur (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 1745 kJ / 417 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 6.2 g