Menu dengan sup kacang polong-jahe, salmon lemon, brokoli dan kentang

Menu dengan sup kacang polong-jahe, salmon lemon, brokoli dan kentang

5.0 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porsi

Suroviny

  • minyak zaitun
    80 g
  • kecap asin
    50 g
  • gula cokelat
    ½ sdt
  • lemon, disarankan organik kulit (zest) dan jus
    1
  • fillet salmon, segar, tanpa kulit (masing-masing 150-180 g)
    4
    4 fillet ikan daging putih, tanpa kulit, (masing-masing 150-180 g)
  • jahe segar (volitelně) dikupas dan diiris
    5 - 10 g
  • siung bawang putih
    1
  • bawang merah potong kecil-kecil
    100 g
  • bawang prei bagian putih saja, potong kecil-kecil
    100 g
    100 g bawang bombai, potong bagi dua
  • batang seledri (seledri Eropa) potong kecil-kecil
    100 g
  • kacang polong, beku
    350 g
    350 g wortel, potong kecil-kecil (lihat tips)
  • air
    450 g
  • garam
    2 sdt
  • kentang potong kecil-kecil (1 cm)
    250 g
  • kuntum brokoli
    400 g
    400 g campuran sayur, (contoh: wortel, zukini, kentang, jamur), iris-iris (0.5 cm)
  • bubuk lada hitam
    2 jumput
  • light cream, berkisar 18% lemak sesuai selera
    50 - 100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Protein 44 g
Kalorie 2984 kJ / 713 kcal
Tuk 44 g
Vláknina 10.7 g
Sacharidy 30 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše