
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Épluchage
- 800 g de betterave, crue coupée en deux (± 5 cm de large)
- 600 g d'eau
Cuisson des betteraves
- 995 g d'eau (pas plus haut que le niveau de remplissage max. de 2,2 l)
- ½ c. à café de sel selon vos goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 63.8 kcal / 268 kJ
- Protein
- 2.5 g
- Tuk
- 0.1 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 628.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauté de poivrons rouges avec des oignons
25min
Mousse au chocolat et à la framboise
10min
Riz à l'espagnol
35min
Soupe aux petits pois, saumon au citron, brocolis et patates
1hod.
Crème glacée à la mangue
2hod. 20min
Maïs vapeur au chili et à la lime
25min
"Tri-Tip" grillé et épinards à la crème
3hod.
Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM6)
2hod.
Poivrons farcis avec riz et sauce tomate
1hod.
Salade de brocolis avec poivrons rouges et noix de pin (TM5/6 Metric)
10min
Booster Immunitaire
5min
Salade de chou
10min