
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa tartara
-
½
mazzetto di prezzemolo fresco a foglia liscia (circa
10 g), le foglioline
lavate e asciugate - 60 g di cetriolini sott'aceto a pezzi (3 cm)
- 30 g di cipolle tagliate a metà
- 2 uova sode
- 150 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo (v. Consigli)
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 2 cucchiaini di senape
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di quark
Asparagi
- 600 g di acqua
- 1100 g di asparagi bianchi pelati
- 1 ½ cucchiaino sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 504 kcal / 2088 kJ
- Protein
- 17.5 g
- Tuk
- 42 g
- Sacharidy
- 12 g
Alternativní recepty
Panna montata
10min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Salsa al curry
10min
Knöpfli
50min
Salsa all'aglio
10min
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Salsa olandese
30min
Caramelle alla panna
2hod.
Pollo al curry
35min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1hod. 30min
Salsa al pepe verde
20min
Purea di patate
45min