Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa tartara
-
½
mazzetto di prezzemolo fresco, a foglia liscia (circa
10 g), le foglioline
lavate e asciugate - 60 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi (3 cm)
- 30 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 uova sode
- 150 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo (v. Consigli)
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 2 cucchiaini di senape
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di quark
Asparagi
- 600 g di acqua
- 1100 g di asparagi bianchi, pelati
- 1 ½ cucchiaino sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2088 kJ / 504 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 42 g
Alternativní recepty
Purea di patate
45 Min
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Salsa al curry
10 Min
Gelato alla frutta
5 Min
Trote con riso alle verdure
45 Min
Salsa all'aglio
10 Min
Curry thailandese veloce con pollo
40 Min
Polenta
1 Std.
Pollo alla pechinese
Žádné hodnocení
Café de Paris
30 Min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 Min