Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa tartara
-
½
mazzetto di prezzemolo fresco, a foglia liscia (circa
10 g), le foglioline
lavate e asciugate - 60 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi (3 cm)
- 30 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 uova sode
- 150 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo (v. Consigli)
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 2 cucchiaini di senape
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di quark
Asparagi
- 600 g di acqua
- 1100 g di asparagi bianchi, pelati
- 1 ½ cucchiaino sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2088 kJ / 504 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 42 g
Alternativní recepty
Purè di patate nature
55min
Guacamole
5 min
Salsa french dressing
20min
Risotto alla milanese
30 min
Tiramisù alle fragole e sambuco
3 godz. 15 min
Burro alle erbe aromatiche
5 min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1 godz.
Grittibänz dolci
2h 15min
Risotto ai funghi porcini con brie
35min
Riso casimiro
45 min
Insalata di broccoli con pinoli
5 min
Purea di patate
45 min