
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla a metà
- 60 g di carote pelate, a pezzi (3 cm) (3 cm)
- 100 g di porri a pezzi (3 cm)
- 100 g di sedano rapa pelato, a pezzi (3 cm)
- 100 g di carne secca svizzera (Bündner Fleisch) a fette e poi a strisce (2 cm)
- 30 g di burro
- 80 g di orzo perlato
- 900 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto) (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale a piacere
- 1 pizzico di pepe macinato a piacere
- ½ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco (circa 10 g), le foglie lavate e asciugate, tagliate finemente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 273 kcal / 1137 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 19 g
Alternativní recepty
Corona dei Re Magi
2hod. 15min
Insalata di sedano rapa e mele
10min
Corona dei Re Magi con uvetta
1hod. 55min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40min
Spezzatino alla zurighese
50min
Riso casimiro
45min
Minestra di carote e menta
35min
Zuppa d'orzo
1hod. 20min
Torta di carote argoviese
2hod.
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Polenta ticinese
45min
Treccia bernese
1hod. 45min