Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g di prosciutto cotto, a fette, in quarti
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 20 g di olio di oliva
- 450 g di cavolo verza, a striscioline (1 cm)
- ¾ di cucchiaino di sale
- 250 g di panna
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaio di burro chiarificato
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 punta di coltello di noce moscata in polvere
- 750 g di gnocchetti di farina, tipo spätzle
- ½ mazzetto di prezzemolo (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4073.5 kJ / 973.6 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 153.1 g
- Tuk
- 24.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai pomodori con burrata
30 min
Treccia al burro a 6 capi
2u. 35min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Cake svizzera
15ωρ.
Mousse al cioccolato
3 godz. 20 min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Knöpfli
50min
Zuppa di verdure con orzo perlato
1 Std. 15 Min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1u.
Knöpfli all’aglio orsino
Žádné hodnocení
Cornetti al prosciutto
35min
Maccheroni dell'alpigiano
45min