
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g di prosciutto cotto a fette, in quarti
- 80 g di cipolle tagliate a metà
- 20 g di olio di oliva
- 450 g di cavolo verza a striscioline (1 cm)
- ¾ di cucchiaino di sale
- 250 g di panna
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaio di burro chiarificato
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 punta di coltello di noce moscata in polvere
- 750 g di gnocchetti di farina, tipo spätzle
- ½ mazzetto di prezzemolo (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 973.6 kcal / 4073.5 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 24.5 g
- Sacharidy
- 153.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brodo di verdure per fondue chinoise
45min
Strudel di cavolo rosso
Žádné hodnocení
Tortine tiepide al cioccolato con il Egg poacher
Žádné hodnocení
Grittibänz dolci
2hod. 15min
Spezzatino di capriolo con patate duchessa e cavolo rosso alle mele
Žádné hodnocení
Cake al limone sofficissimo
1hod. 30min
Birchermüesli
1hod. 10min
Biscotti milanesini
3hod.
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Pannacotta con composta di ananas
Žádné hodnocení
Brownies alle noci
50min
Insalata di broccoli con pinoli
5min