Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
TM6 TM5

Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms

3.7 (3 hodnocení)

Suroviny

Black Garlic Purée

  • 100 g black garlic
  • 70 g apple juice

Aubergine Miso Spread

  • 50 g sunflower oil
  • 200 g aubergine, diced (1 cm)
  • 40 g miso
  • 40 g tahini
  • 40 g liquid vegetable stock
  • 1 tsp ground cumin

Aubergine Halves

  • 1 aubergine
  • 3 tsp sunflower oil
  • 250 g hen of the woods mushroom, pulled into individual strands
    nebo fresh king oyster mushroom, pulled into individual strands
  • 2 Tbsp unsalted butter, diced

Serving

  • 16 edible flowers

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1832 kJ / 444 kcal
Protein
8.5 g
Sacharidy
14 g
Tuk
39 g
Nasycený tuk
10 g
Vláknina
7.8 g
Sodík
500 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty