Zařízení & příslušenství
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 20min.
2 portions
Suroviny
Tenderstem Broccoli
-
water1300 g
-
salt20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
tenderstem broccoli stalks, trimmed to fit in simmering basket10
-
water ice cold
Poached Cod
-
salt100 g
-
water2600 g
-
cod fillet loins, boneless (approx. 200 g each, see tip)2
Beurre Blanc
-
shallots halved35 g
-
white wine70 g
-
unsalted butter cold, diced300 g
-
lemon juice5 g
Serving
-
sunflower oil1 tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2170 mg
Protein
43 g
Kalorie
2911 kJ /
702 kcal
Tuk
54 g
Vláknina
6.8 g
Nasycený tuk
32 g
Sacharidy
6.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Simon Rogan
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Perfect steak with sauce Bernaise
35min.
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3hod. 45min.
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min.
Béarnaise sauce
20min.
Béarnaise Sauce
20min.
Hollandaise Sauce
15min.
Pea Gazpacho
4hod. 15min.
Beurre Blanc
20min.
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2hod. 10min.
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1hod.
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1hod. 40min.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min.