Zařízení & příslušenství
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 20min.
2 portions
Suroviny
Tenderstem Broccoli
-
water1300 g
-
salt20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
tenderstem broccoli stalks, trimmed to fit in simmering basket10
-
water ice cold
Poached Cod
-
salt100 g
-
water2600 g
-
cod fillet loins, boneless (approx. 200 g each, see tip)2
Beurre Blanc
-
shallots halved35 g
-
white wine70 g
-
unsalted butter cold, diced300 g
-
lemon juice5 g
Serving
-
sunflower oil1 tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
2170 mg
Protein
43 g
Kalorie
2911 kJ /
702 kcal
Tuk
54 g
Vláknina
6.8 g
Nasycený tuk
32 g
Sacharidy
6.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Simon Rogan
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1h 15min
Pollock in Champagne Sauce
Pas d’évaluation
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2h
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45min
Beurre Blanc
20min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Prawn Cocktail
15min