Kompatibilní verze
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tenderstem Broccoli
- 1300 g water
- 20 g salt
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 tenderstem broccoli stalks, trimmed to fit in simmering basket
- water, ice cold
Poached Cod
- 100 g salt
- 2600 g water
- 2 cod fillet loins, boneless (approx. 200 g each, see tip)
Beurre Blanc
- 35 g shallots, halved
- 70 g white wine
- 300 g unsalted butter, cold, diced
- 5 g lemon juice
Serving
- 1 tsp sunflower oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2911 kJ / 702 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 54 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 2170 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min
Suet pastry with thyme
25 Min
Mixed Seafood Risotto
40min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 Std. 30 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 Std. 10 Min