Kompatibilní verze
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tenderstem Broccoli
- 1300 g water
- 20 g salt
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 tenderstem broccoli stalks, trimmed to fit in simmering basket
- water, ice cold
Poached Cod
- 100 g salt
- 2600 g water
- 2 cod fillet loins, boneless (approx. 200 g each, see tip)
Beurre Blanc
- 35 g shallots, halved
- 70 g white wine
- 300 g unsalted butter, cold, diced
- 5 g lemon juice
Serving
- 1 tsp sunflower oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2911 kJ / 702 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 54 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 2170 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clams with Garlic Sauce
2h 40min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Gluten-free Bread Sauce
35 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Scallops with pea purée
25 Min