![Pulpo à Lagareiro - Portugal Pulpo à Lagareiro - Portugal](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fd53c7357224913cf4b39a07a57b6699/Derivates/3fad021dd583ab0158c9f4f17a91bc8b78a0b84e.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 - 1300 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de agua
- 300 g de cebolla en octavos
- 1 hoja de laurel seca (volitelně)
- 800 g de patatas pequeñas con piel (lavadas y enteras)
- 1 - 2 cucharadas de sal gorda
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 6 - 8 dientes de ajo chafados con piel
- 20 g de aceite de oliva
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco, picado (hojas y parte del tallo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2610 kJ / 623 kcal
- Protein
- 34.6 g
- Sacharidy
- 33.9 g
- Tuk
- 38.6 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1971.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado, patatas y judías verdes con vinagreta de limón
40 min
Tortitas de calabacín y gambas con yogur
30 Min
Pulpo de montaña
2 Std. 30 Min
Arroz asiático con verduras y langostinos (Cocción de arroz)
1klst 10 min
Pulpo con cebolla dorada y arroz (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Caldeirada marinera de mero
50 min
Arroz caldoso con atún fresco
40 min
Gincóctel de langostinos
50 min
Pulpo a feira con cachelos
55 min
Cazuela de rape rusadir
1 Std.
Caldereta de mejillones
45 分钟
Guisat de peix
1 godz. 25 min