Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 - 1300 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de agua
- 300 g de cebolla en octavos
- 1 hoja de laurel seca (volitelně)
- 800 g de patatas pequeñas con piel (lavadas y enteras)
- 1 - 2 cucharadas de sal gorda
- 6 - 8 dientes de ajo chafados con piel
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco, picado (hojas y parte del tallo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2610 kJ / 623 kcal
- Protein
- 34.6 g
- Sacharidy
- 33.9 g
- Tuk
- 38.6 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1971.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espaguetis negros con cebolla roja y gambones
1h
Brócoli dorado con salsa de atún
20 min
Carpaccio de pulpo a feira
3h 30min
Pulpo de montaña
2h 30min
Salmón especiado con patatas
1h
Croqueta de patata con espinacas y beicon
1h 15min
Bocaditos con gambón
20 min
Mejillones rellenos con mantequilla de ajo
35 min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 min
Pulpo a feira con cachelos
55 min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min