
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 - 1300 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de agua
- 300 g de cebolla en octavos
- 1 hoja de laurel seca (volitelně)
- 800 g de patatas pequeñas con piel (lavadas y enteras)
- 1 - 2 cucharadas de sal gorda
- 6 - 8 dientes de ajo chafados con piel
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco, picado (hojas y parte del tallo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2610 kJ / 623 kcal
- Protein
- 34.6 g
- Sacharidy
- 33.9 g
- Tuk
- 38.6 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1971.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Conejo asado al chimichurri con guarnición de zanahorias
1hod.
Pollo guisado con ruibarbo y manzana
1hod.
Huevos rellenos de aguacate y atún
55min
Rigatoni en verde con langostinos dorados
30min
Ensalada templada de setas y jamón ibérico para dos (Al vacío)
35min
Guiso de conejo con puré de batatas
1hod.
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1hod. 15min
Pizza de tomate con burrata, berenjena y calabacín
3hod. 45min
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19hod. 30min
Mejillones al jengibre
25min
Fajitas integrales de pollo asado
1hod. 20min
Muslos de pollo a la cerveza
1hod. 30min