Pulpo à Lagareiro - Portugal

4.9 40 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
6 raciones

Suroviny

  • 1200 - 1300 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
  • 200 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1000 g de agua
  • 300 g de cebolla en octavos
  • 1 hoja de laurel seca (volitelně)
  • 800 g de patatas pequeñas con piel (lavadas y enteras)
  • 1 - 2 cucharadas de sal gorda
  • 6 - 8 dientes de ajo chafados con piel
  • 2 - 3 pellizcos de sal
  • 20 g de aceite de oliva
  • 3 - 4 ramitas de perejil fresco picado (hojas y parte del tallo)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1971.2 mg
Protein 34.6 g
Kalorie 2610 kJ / 623 kcal
Tuk 38.6 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 33.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...