Pulpo à Lagareiro - Portugal

4.9 37 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 30min
6 raciones

Suroviny

  • de pulpo congelado crudo (descongelado)
    1200 - 1300 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    200 g
  • de agua
    1000 g
  • de cebolla en octavos
    300 g
  • hoja de laurel seca (volitelně)
    1
  • de patatas pequeñas con piel (lavadas y enteras)
    800 g
  • de sal gorda
    1 - 2 cucharadas
  • dientes de ajo chafados con piel
    6 - 8
  • de sal
    2 - 3 pellizcos
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de perejil fresco picado (hojas y parte del tallo)
    3 - 4 ramitas

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 623 kcal / 2610 kJ
Protein 34.6 g
Tuk 38.6 g
Sacharidy 33.9 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 6 g
Sodík 1971.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...