
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sobres de grenetina en polvo (aprox. 14 g)
- 250 g de agua
- aceite vegetal para barnizar el molde
-
360
g de cajeta
nebo 360 g de dulce de leche - 350 g de leche evaporada
- 387 g de leche condensada
- fruta fresca, a su gusto
- Nutriční hodnoty
- na 8 porciones
- Kalorie
- 2895 kcal / 12159 kJ
- Protein
- 49 g
- Tuk
- 115 g
- Sacharidy
- 430 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 50 g
- Sodík
- 726 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pay de guayaba con almendras
4hod. 30min
Tinga de pollo TM6
30min
Pan de elote
2hod.
Agua de Horchata
10min
Pastel azteca
1hod. 20min
Chilaquiles rojos
25min
Gelatina de mango
15min
Botana de queso y ostiones ahumados
2hod.
Gelatina de rompope
5hod. 20min
Gelatina de mazapán
2hod.
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1hod. 30min
Mostachón de frutos rojos
1hod. 30min