Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sos
- 4 - 5 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 15 g taze sıkılmış limon suyu
Buharda Pişmiş Çipura Filetosu ve Renkli Biberler
- 20 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 600 g çipura, derisiz, kılçıksız (yaklaşık 150 g'lık 4 fileto)
- 100 g kapya biber, küp küp kesilmiş (2 cm)
-
100
g sarı biber, küp küp kesilmiş (2 cm)
nebo 100 g kapya biber, küp küp kesilmiş (2 cm) - 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 50 g su
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1412 kJ / 337.5 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 22.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Patatesli Ispanak Çorbası
45min
Parçalanmış Buz
5 Min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 Min
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1 Std.
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
Haşlanmış Karabuğday
25 Min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45min
Kakaolu Muzlu Avokado Mus
1 Std. 15 Min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Žádné hodnocení
Buharda pişmiş balık filetoları
25 Min
Ayva Tatlısı
3 Std.