Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de tomates confites
- 30 g d'olives vertes, dénoyautées
- 30 g d'olives noires, dénoyautées
- ½ piment rouge frais et fort
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselée
- 95 g d'huile d'olive
- 1 tomate, épépinée et détaillée en dés
- 800 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, en morceaux
- 600 g de filets de turbot
- 1 - 2 pincées de sel, selon vos goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, selon vos goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2622 kJ / 627 kcal
- Protein
- 36.8 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 37.3 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce choron
20 min
Poulet au garam masala
50 min
Soupe de poisson de Majorque
40 min
Advocaat maison
10min
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Žádné hodnocení
Tartelette poulet-asperge
Žádné hodnocení
Potage façon minestrone
50 min
Chilli con carne
40 min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1h
Soupe à l'oignon rouge et boulettes de viande
40 min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50 min