Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g grof rietsuiker
- 1 vanillestokje, in tweeën gesneden
- 450 g rabarber geschild en in stukken (4 cm)
- 100 g aardbeien gepeld en gehalveerd
- 20 g vers geperst citroensap (± een halve citroen)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pot
- Kalorie
- 3772 kJ / 898.1 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 213 g
- Tuk
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 13.1 g
- Sodík
- 56 mg
Alternativní recepty
Vruchtensaus (coulis)
10 min
Confituur van ananas en gember
40min
Traditionele vruchtenjam
55 Min
Rode kool met appel
1h 10min
Pruimenjam
Žádné hodnocení
Vegan boter
Žádné hodnocení
Rabarbertaart
55 Min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Rabarberijs
36h 25 min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Žádné hodnocení
250 g sjalot kleuren
Žádné hodnocení
Aardbeienjam
1 Std. 5 Min