Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g grof rietsuiker
- 1 vanillestokje, in tweeën gesneden
- 450 g rabarber geschild en in stukken (4 cm)
- 100 g aardbeien gepeld en gehalveerd
- 20 g vers geperst citroensap (± een halve citroen)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pot
- Kalorie
- 3772 kJ / 898.1 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 213 g
- Tuk
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 13.1 g
- Sodík
- 56 mg
Alternativní recepty
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 godz. 10 min
Confituur van ananas en gember
40 Min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Žádné hodnocení
Pudding
15 Min
Aardbeienjam
1 Std. 5 Min
Rabarberijs
36 Std. 25 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Traditionele vruchtenjam
55min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 godz. 35 min
Appelmoes
20 Min