Zařízení & příslušenství
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
Příprava 10min.
Celkový 45min.
1 pot
Suroviny
-
grof rietsuiker200 g
-
vanillestokje in tweeën gesneden1
-
rabarber geschild en in stukken (4 cm)450 g
-
aardbeien gepeld en gehalveerd100 g
-
vers geperst citroensap (± een halve citroen)20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 pot
Sodík
56 mg
Protein
7.6 g
Kalorie
3772 kJ /
898.1 kcal
Tuk
1.1 g
Vláknina
13.1 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
213 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Aan tafel 2022!
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Rabarber
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Zalm mozaïek
Žádné hodnocení
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Žádné hodnocení
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min.
Advocaat
10min.
Pudding
15min.
Sinaasappelconfituur met Campari
1hod. 35min.
Aardbeienjam
1hod. 5min.
Blauwe bessen Jam
Žádné hodnocení
Appelmoes
20min.
Veelzijdige gladde soep
45min.
Béchamelsaus
15min.