Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g grof rietsuiker
- 1 vanillestokje, in tweeën gesneden
- 450 g rabarber geschild en in stukken (4 cm)
- 100 g aardbeien gepeld en gehalveerd
- 20 g vers geperst citroensap (± een halve citroen)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pot
- Kalorie
- 3772 kJ / 898.1 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 213 g
- Tuk
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 13.1 g
- Sodík
- 56 mg
Alternativní recepty
Appelmoes
20min
Confituur van ananas en gember
40 Min
Pruimenjam
Žádné hodnocení
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Koken van speltgraan
Žádné hodnocení
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Gezouten-Karamelijs
14 Std.
Aardbeienjam
1h 5min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Traditionele vruchtenjam
55 Min