Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vulling
- 100 g suiker
- 100 g gepelde amandelen
- 30 g water
- ½ citroen, liefst biologische, geraspte schil
- 1 el citroensap
Bretzels
- 1 bladerdeeg (± 25×42 cm)
- 1 ei, losgeklopt
- 3 el gehakte amandelen
- 2 - 3 tl citroensap
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1264 kJ / 303 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Custard
15min
Koffiedessert
15min
Frangipanetaart
1h 25min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 min
Aardappelsoep met curry
35min
Gestoomd paaslam met groentjes
Žádné hodnocení
Bloedige hersenspaghetti
13 godz. 30 min
Abrikozen ketchup
Žádné hodnocení
Papaya'péro
30min
Aardbeienmojito
10min
Amandelmelk
10min