Zařízení & příslušenství
Amandelbretzels
Příprava 20min.
Celkový 50min.
8 stuks
Suroviny
Vulling
-
suiker100 g
-
gepelde amandelen100 g
-
water30 g
-
citroen liefst biologische, geraspte schil½
-
citroensap1 el
Bretzels
-
bladerdeeg (± 25×42 cm)1
-
ei losgeklopt1
-
gehakte amandelen3 el
-
citroensap2 - 3 tl
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Protein
6.9 g
Kalorie
1264 kJ /
303 kcal
Tuk
18 g
Sacharidy
26 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Paasmenu
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Hugo spritz
25 Std. 10 Min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Keine Bewertungen
Gember schillen
Keine Bewertungen
Aardbeienmilkshake
5 Min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Keine Bewertungen
Ijs van chocolademousse
3 Std.
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen
Basis kippenbouillon
35 Min
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 Min