Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vulling
- 100 g suiker
- 100 g gepelde amandelen
- 30 g water
- ½ citroen, liefst biologische, geraspte schil
- 1 el citroensap
Bretzels
- 1 bladerdeeg (± 25×42 cm)
- 1 ei, losgeklopt
- 3 el gehakte amandelen
- 2 - 3 tl citroensap
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1264 kJ / 303 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rode uiensoep met gehaktballen
40 min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 Std. 15 Min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Vloeibare custard
Žádné hodnocení
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Spaghetti muffins
55min
Rundvlees Stroganoff
1h
Loempia’s
55min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Žádné hodnocení
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 min
Granité van koffie
8h 10 min
Chocoladeroomijs
12h