
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
400
g pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick)
nebo 400 g trout fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick) -
1 ½
Tbsp fish sauce
nebo 2 anchovy fillets, in oil drained -
2
tsp toasted sesame oil
nebo 20 g extra virgin olive oil - 7 - 8 sprigs fresh dill leaves only
- 1 orange zest and juice
- 500 g water
-
600 - 700
g fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)
nebo 600 - 700 g tinned sweetcorn drained - 2 tsp salt
- 400 g mixed vegetables sliced (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
- 40 g butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 350 kcal / 1461 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 7.6 g
Alternativní recepty
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1hod. 15min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1hod.
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Chickpea Soup (Revithia)
1hod. 40min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1hod. 45min
Quinoa and Sweet Potato Rolls
1hod. 30min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1hod. 40min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min