Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick)
- 1 ½ Tbsp fish sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 7 - 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 orange, zest and juice
- 500 g water
- 600 - 700 g fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)
- 2 tsp salt
- 400 g mixed vegetables, sliced (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
- 40 g butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1461 kJ / 350 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 7.6 g
Alternativní recepty
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Polenta
50min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Torta Pasqualina
1 Std. 50 Min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 Std. 25 Min
Clams with Garlic Sauce
2klst 40 min
Cod with citrus butter
50min
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Sicilian Salad
30min