Zařízení & příslušenství
Bagte kålpierogis
Příprava 1hod. 10min.
Celkový 2hod. 30min.
25 stykker
Suroviny
Dej
-
hvedemel200 g
-
smør koldt, skåret i stykker100 g
-
creme fraiche50 g
-
æg1
-
sød paprika (valgfrit)¼ - ½ tsk
-
salt¼ tsk
Kålfyld
-
vand500 g
-
savoykål skåret i stykker250 - 280 g
-
løg skåret i halve80 g
-
persille, frisk kun blade10 kviste
-
smør skåret i stykker50 g
-
salt½ - ¾ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
Dumplinger
-
creme fraiche til pensling1 spsk
-
æggeblomme til pensling1
-
hvedemel til drys
-
kommenfrø til drys
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 stykke
Sodík
90.1 mg
Protein
1.5 g
Kalorie
357.6 kJ /
85.5 kcal
Tuk
5.8 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
3.5 g
Sacharidy
7.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Det ukrainske køkken
8 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Porre- og skinketærte
Žádné hodnocení
Cheesecake med woodruffsirup
Žádné hodnocení
Proteinkiks med frø og kerner
Žádné hodnocení
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Pizzahorn
Žádné hodnocení
Blomsterboller
Žádné hodnocení
Ciabatta
Žádné hodnocení
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Žádné hodnocení
Lasagneruller med spinat
Žádné hodnocení
Salte aperitifstjerner
Žádné hodnocení
Mini franskbrød med blommefyld
Žádné hodnocení
Juletræscanapeer
Žádné hodnocení