
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g pomarańczy obranej, bez pestek i białych błonek (albedo), pokrojonej na kawałki (ok. 3 szt.)
- 50 g cukru
- 3 łyżeczki żelatyny w proszku
- 3 łyżki wody
- 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 34.1 kcal / 142.7 kJ
- Protein
- 0.8 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10min
Różowy tort z kremem malinowym
48hod.
Chrupka z białej czekolady do tortów
1hod. 10min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2hod. 25min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10min
Krem malinowy
30min
Krem michałkowy biały
6hod. 20min
Krem kokosowy
15min
Żelka truskawkowa do tortów
3hod. 45min
Wilgotny biszkopt z olejem
4hod.
Tort z kremem michałkowym i żelką pomarańczową
48hod.