Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di zucchero
- 150 g di burro freddo, a pezzetti
- 100 g di panna, qualsiasi tipo
- 1 cucchiaino di succo di limone (vedi consiglio)
- 1 cucchiaino di sale
-
30
g di mandorle, (tritate)
nebo 30 g di mandorle affettate a lamelle - 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Torta al cioccolato e zucchine
1h 25 min
Zabaione
15min
Gelato alla frutta
5min
Spätzle alla grigionese
Žádné hodnocení
Panna montata
10min
Panna cotta
6h 15min
Lemon Curd
1h
Zabaione
15min
Meringhe dell'Emmental
2h 15min
Caramelle alla panna
2h
Biberli dell'Appenzello
Žádné hodnocení
Integratore per le difese immunitarie
5min