Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di chicchi di grano
- 320 g di acqua, fredda
-
¾
di cubetto di lievito di birra fresco (30 g)
nebo 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato (30 g) - 200 g di latticello
- 150 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Oxymel al limone e zenzero
50min
Torta di mele
1 Std.
Pasta choux
2h
Zuppa di zucca
35min
Panini al müesli (dolci)
Žádné hodnocení
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane rustico
2h
Bibita ACE
10 Min
Croissant con ripieno di noci
Žádné hodnocení
Pane integrale
Žádné hodnocení
Salmone con asparagi e grano
40 Min