Pane rustico

Pane rustico

4.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
35 fette

Suroviny

  • 600 g di chicchi di grano
  • 320 g di acqua, fredda
  • ¾ di cubetto di lievito di birra fresco (30 g)
    3 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (30 g)
  • 200 g di latticello
  • 150 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 cucchiaio di aceto balsamico
  • 1 cucchiaino di malto in polvere (volitelně)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Protein 3 g
Kalorie 291 kJ / 70 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 14 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...