Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di chicchi di grano
- 320 g di acqua, fredda
-
¾
di cubetto di lievito di birra fresco (30 g)
nebo 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato (30 g) - 200 g di latticello
- 150 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Confettura di cipolle rosse
25 min
Yogurt fresco
11h 10min
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Pane di frumento e farro
12h
Marmellata di mele e patate
25 min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane rustico
2h
Budini al cocco al vapore
Žádné hodnocení
Pizzette alle erbe aromatiche
Žádné hodnocení
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Pane paesano
3h