
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di chicchi di grano
- 320 g di acqua, fredda
-
¾
di cubetto di lievito di birra fresco (30 g)
nebo 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato (30 g) - 200 g di latticello
- 150 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 70 kcal / 291 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min
Pane di frumento e farro
12hod.
Zuppa di asparagi e aneto
25min
Pane al latte
2hod. 20min
Pane di segale vallesano
10hod.
Caramelle al cioccolato e frutta secca
Žádné hodnocení
Torta al limone cotta a vapore
2hod. 20min
Preimpasto per pane
24hod. 30min
Pane veloce
1hod. 15min
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min
Pane rustico
2hod.
Pan Brioche
8hod.