Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- olio di oliva per ungere
- 200 g di semola di grano duro
- 350 g di acqua, tiepida
- 15 g di lievito fresco (⅓ di cubetto)
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 400 g di farina per pane
Farcitura
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori perino, a fette (4 mm)
- 1 spicchio di aglio, a fettine
- 1 cucchiaio di origano, secco
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Biscotti alle noci
1 Std. 15 Min
Drink 100% pompelmo
Keine Bewertungen
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Zuppa di pesce misto
40 Min
Treccia con mirtilli rossi
Keine Bewertungen
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2 Std.
Focaccia con salsiccia
2 Std.
Focaccia alla farina di farro
Keine Bewertungen
Cannelloni di maiale con salsa di verdure
1 Std.
Penne all'arrabbiata
Keine Bewertungen