Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g d'abricots frais, coupés en morceaux
- le zeste d'½ orange non traitée
- le jus d'1/2 citron jaune
- 640 g de sucre à confiture
- 50 g d'amandes effilées
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2271 kJ / 535 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 122 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Confiture allégée framboise-abricot sec
6 Std.
Confiture abricot-gingembre
1h 55min
Chutney d'abricots
4h
Confiture abricot-amande à la rose
6h 45min
Confiture de cerises
2 godz. 30 min
Confiture d'abricots
6 Std.
Compotée de fruits d'été aux épices
45 min
Confiture de fraises
6 Std.
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Confiture figue-romarin
50min
Confiture de figues
1h 30 min