Kompatibilní verze
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de arroz de grano redondo
- 100 g de mijo en grano
- 200 g de trigo sarraceno en grano
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 6908 kJ / 1651 kcal
- Protein
- 49.2 g
- Sacharidy
- 360 g
- Tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 17.1 g
Alternativní recepty
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3hod.
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2 Std.
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de molde sin gluten
14h
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2 Std. 50 Min
Pizza sin gluten en sartén
30min
Preparación de harinas sin gluten
5min
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Piadinas sin gluten
45 Min