Kompatibilní verze
Tartaletas de jamón de York y espárragos (sin gluten)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 55 g de arroz de grano redondo
- 30 g de mijo en grano
- 55 g de trigo sarraceno en grano
- 55 g de mantequilla fría (y un poco más para engrasar)
- 50 g de agua fría
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 30 g de queso parmesano rallado casero
- 150 g de leche entera
- 10 g de fécula de patata certificada sin gluten (p. ej. Santiveri®)
- 15 g de mantequilla
- 2 yemas
- 130 g de espárragos verdes en trozos
- 80 g de jamón cocido en dados (consultar lista FACE)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 25.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Palitos de hojaldre con jamón (sin gluten)
1 Std. 30 Min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2 Std. 50 Min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Quiche de puerro y tomate (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Scones sin gluten
30 Min
Piadinas sin gluten
45 Min
Pizza tropical sin gluten
1 Std.
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Lasaña sin gluten
2 Std.
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2 Std.