Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g herbatników maślanych
- 35 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 750 g serka kremowego, śmietankowego, podzielonego na kawałki (patrz wariant)
- 150 g cukru
- 4 jajka
- 25 g mąki pszennej
- 70 g soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
- 2 łyżeczki skórki otartej z pomarańczy, ekologicznej, bez białych błonek (volitelně)
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
- 1500 g wody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1622.4 kJ / 387.5 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 26.2 g
- Nasycený tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 89.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciasto „ser” na prima aprilis
5h 15min
Piegusek na białkach
1h
Ciasto marchewkowe z Varomy z kremem cytrynowym (lemon curd)
1h 15min
Babka kawowa z Varomy z solonym sosem karmelowym
3ωρ.
Piernik z Varomy
1h 40min
Cytrynowy sernik japoński
1 Std. 45 Min
Pascha Wielkanocna
12h 30min
Ciasto pomarańczowe z Varomy
50 Min
Ciasto orzechowo-kawowe z Varomy
1h
Tarta tatin
2 Std.
Ciasto bananowe z Varomy z polewą toffi
2 Std.
Ciasto cytrynowe na parze
2 Std. 20 Min