
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
- 10 g oleju rzepakowego
- 500 g surowego boczku, bez kości, bez skóry pokrojonego w 3 mm plastry
-
30
g wina ryżowego
nebo 30 g białego wina, półwytrawnego - 400 g kimchi odsączonego z zalewy (patrz wskazówka)
- 20 g koreańskiej pasty chili gochujang (patrz wskazówka)
- ziarna sezamu prażone, do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 729.6 kcal / 3052.7 kJ
- Protein
- 14.1 g
- Tuk
- 69.2 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 24.4 g
- Sodík
- 504.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chińskie bułeczki na parze z wieprzowiną (Baozi)
2 Std. 10 Min
Koreański makaron japchae (TM5)
1 Std. 15 Min
Żeberka w sosie słodko-kwaśnym
40 Min
Japońska zupa ramen
1 Std. 50 Min
Ostra zupa z owocami morza (Tom Yum)
30 Min
Udka z kurczaka teriyaki (sous-vide, z osłoną noża miksującego)
2 Std.
Zupa z kimchi i tofu
30 Min
Kimchi
49 Std. 40 Min
Zupa miso z warzywami
30 Min
Wołowina teriyaki z ryżem
1 Std. 50 Min
Azjatycka zupa z kurczakiem i makaronem ryżowym
1 Std. 15 Min
Kurczak po koreańsku
30 Min