Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Buttermilch
- 20 g Wasser und etwas mehr
- 60 g Zucker
- 30 g frische Hefe, grob zerbröselt
- 40 g Butter, in Stücken
- 450 g Weizenmehl Type 550 und mehr zum Bearbeiten
- 1 gestr. TL Salz
- 1 Ei
- 1 EL Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1224 kJ / 293 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 358 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3ωρ.
Dinkel-Bürli
11 godz.
Dinkel-Ciabattabrötchen
2 Std.
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 Std. 10 Min
Quarkstuten
1h 30min
Frühstückshörnchen
1h 20 phút
Dattel-Milch-Brötchen
1h
Möhren-Müsli-Brot
2 Std. 30 Min
Softe Frühstücksbrötchen
1 Std. 45 Min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3ωρ.
Hafer-Kartoffel-Brot
2 Std. 30 Min
Softes Sandwichbrot
3h 30min