Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Buttermilch
- 20 g Wasser und etwas mehr
- 60 g Zucker
- 30 g frische Hefe, grob zerbröselt
- 40 g Butter, in Stücken
- 450 g Weizenmehl Type 550 und mehr zum Bearbeiten
- 1 gestr. TL Salz
- 1 Ei
- 1 EL Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1224 kJ / 293 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 358 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dinkel-Ciabattabrötchen
2h
Dattel-Milch-Brötchen
1h
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Frühstückshörnchen
1 Std. 20 Min
Quarkstuten
1h 30min
Softe Frühstücksbrötchen
1h 45min
Schoko-Wuppis
35 Min
Softes Sandwichbrot
3 godz. 30 min
Weihnachtliche Wecken
10h
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 godz. 10 min
Fladenbrot
2h
Hafer-Kartoffel-Brot
2h 30min