Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Würfel Hefe (40 g), zerbröselt
- 70 g Milch
- 70 g Zucker
- 250 g Quark, 20% Fett
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 1 Ei
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- ½ TL Salz
- 1 Eigelb
- 2 EL Milch
- Hagelzucker zum Bestreuen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1127 kJ / 269 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 186 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hafer-Kartoffel-Brot
2 godz. 30 min
Weihnachtliche Wecken
10h
Rosinenschnecken
2 godz. 20 min
Butterstuten
3 Std.
Quarkstuten
1h 20min
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4 Std. 15 Min
Buttermilch-Weckchen
1 godz. 30 min
Sonntagsstuten
2h 25 min
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3 Std.
Streuselstuten
2h 25 min
Rosinenstuten
3 Std.
Rosinenbrötchen
2 godz. 30 min